Sabtu, 11 Juli 2009

Bajul Ijone Suroboyo

Persebaya

Photobucket

Persebaya iku jenenge klup bal-balan teko Suroboyo seng didekno tanggal 18 juni 1927. klub seng klambine iji-ijo opo ijo-poteh iki wes akeh nyiptakno pemaen-pemaen gawe Timnas. antarane Abdul Kadir, Rusdy Bahalwan, Rudy Keltjes, Didiek Nurhadi, Soebodro, Riono Asnan, Yusuf Ekodono, Syamsul Arifin, Subangkit, Mustaqim, Eri Irianto, Bejo Sugiantoro, Anang Ma'ruf, Hendro Kartiko, Uston Nawawi, Chairil Anwar, dan Mursyid Effendi


Bonek

PhotobucketPhotobucket

Bonek yoiku jenenge suporter PERSEBAYA. Jarene wong kuto-kuto liyo, bonek iku arekke sangar, ndablek, mlete, gak gelem bondo. tapi yo gak kabeh seh arek bonek koyok ngunu mau. Apikke arek bonek iku setio ambek koncoe. Markase Bonek onok nang mburine Gelora. Nang markas iku koen yo isok tuku barang-barang seng Bonek/PERSEBAYA pol.

0 komentar:

Poskan Komentar

 

© Copyright by SUROBOYO SHOW | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks