Rabu, 08 Juli 2009

BOSO asli

JANCOK

jare konco-koncoku yo, jancok iku asline ga onok artine. Iku mek digawe embel-embel ae. arek suroboyo nek ngomong mek "cok" podo karo nek wong sundo ngomong "euy" ngunu loh. contohe : " nandi cok?" opo "males cok!" .Tapi nek wong tuo ero onok arek ngomong jancok iku mesti diseneni. jarene boso kotor. tapi yo ngunu, mesti nek wong tuo-tuo ditakoni jancok iku artine opo yo ga ero. westah iki ancen boso asli seng uaneeeh ment. tapi nek jareku yo kok pinter yo seng nyiptakno iku. hahahhaha



GATELI

Gateli iku boso teko kampung nggadel . kampung tubanan jek lurus iku loh, daerah tandes. lah gateli dewe iku artine "ikune arek lanang" ngerti toh? .



RAIMU

Raimu iku arti nek boso Indonesiae "WAJAHMU" . contohe "Raimu, gak ngunu cak!" .



ASU

Asu arti Indonesiae "ANJING" . biasane boso iki metu nek onok arek seng tukaran cangkem.



yo iku macem-maceme boso seng sering metu teko cangkem-cangkeme arek Suroboyo. boso khas jarene. nek koen duduk arek suroboyo ojok dipraktekno yo. biasane isok garai arek suroboyo ngamuk ga karuan .

1 komentar:

gelorasmara.com mengatakan...

nganyenggg !!!

artinee ikuu " GANJEN " .
di gawe arek singg kakeand gayaa ,koyok bantuban !!!!!




L E N G K A P !!!!!!!!!!!

Poskan Komentar

 

© Copyright by SUROBOYO SHOW | Template by BloggerTemplates | Blog Trick at Blog-HowToTricks